Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve rekabet kabilinden faktörlere bağlamlı olarak değişmiş olur. Ancak, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapısının daha mualla bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede daha ekonomik olabileceği dair hemfikirler.

Standart ve sertifikasyonlara reva olarak üretilmiş yangın bapları ortalama 70 kilo üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri bilim birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları ya da nitelikleri tefavüt gösterebilir.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık bünyeyor. Bir de panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır.

Tip Odası Yangın Kapıları : Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının yanı aralık otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapısı camlı olur.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kafalamışsa dışarıya, dışarıdan mebdelamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-varlık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlanabilir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine usturuplu olarak belirlenen bölgelere ve sayılara gereğince yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her devir boydak bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi yer anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya muhik birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları derunin bu menteşelerin esenlıklı çalışması ve kapıyı art kapatması gerekir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

öz 3- Kaçış merdiveni binanın dışında kalabilir. Ancak bununla müteallik uyulması gereken birtakım kurallar mevcut. örneğin; bir gestaltnın yahut binanın yüksekliği 21.50 metreden ziyade ise yapı dışına çıplak merdiven gestaltlmasına ruhsat verilmemektedir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil olmak, projenize yönlü boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı hazırlamak kucakin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak istanbul Yangın kapısı fiyatları mütehassıs personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en esas kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page