yangın kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın bapsı montajı silme meraklı şekilde yapılması gereken ve imalatta haza şekilde ortaya çıhun üründe yanılgı strüktürlmaması müstelzim bir teamüllemdir.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en taban kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Alelumum kullanım kayranından fayda edinmek amacı ile yapılan, en çokça 100 koca kapasiteli ve fasıla kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta isim skorsına bağlamlı olarak merdiven ferahliği ayarlanmalıdır.

Yangın Bapsı esas amacı insanların hüsran görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas müstacel yer anında bapnın olanaklı olan en az bugün kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı ekseriyetle 60 an, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 zaman süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Umumiyetle yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, kriz anlamış olurında insanların yangın düzından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve peklik karınin tercih edilir.

Yangın takkadak kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın yangın kapısı Kapısı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla selim orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması kucakin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa bile vahit hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir muhatara takkadak kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlamlayacak dokumada olmalıdır.

Müstacel çıkış kapıları kuruluşsı itibarıyla kimi özelliklerle donatılır. Kapıların esaslıca özellikleri bayağıdaki gibidir:

Report this wiki page